Velikonoční otevírací doba

Velikonoční otevírací doba

VELIKONOČNÍ OTEVÍRACÍ DOBA 28. 3. - 9:00-21:00 29. 3. - 9:00-21:00 30. 3. - 9:00-21:00 31. 3. - 9:00-21:00 1. 4. - 9:00-21:00  

AquaAqerobik v neděli 31.3. zrušen

AquaAqerobik v neděli 31.3. zrušen

Upozornění pro všechny milovníky volního sportu AquaAerobiku.  Tuto neděli 31. 3. je AquaAerobik zrušen.  Užijte si krásné Velikonoce a uvidíme se opět v neděli 7. dubna v 10:10. Vaše lektorky Katka a Veronika

Pirátský příměstský tábor

Pirátský příměstský tábor

Už osmý ročník příměstského tábora na Olešné je tady! Zveme vaše děti na PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR s výukou plavání „PIRÁTI Z OLEŠNÉ“.  Tábor je určen pro děti 6-12 let, plavce i neplavce. Děti budou rozděleny do skupinek dle věku a plaveckých dovedností. Program: -      výuka plavání pod vedením kvalifikovaných instruktorů a vodního záchranáře-      sportovní a pohybové hry ve vodě i na suchu-      aktivity v okolí aquaparku Program tábora bude přizpůsoben počasí a věku dětí, změny programu vyhrazeny. Stravování (3x denně) je zajištěno v restauraci Krytého aquaparku Olešná formou:1x oběd: polévka, hlavní jídlo, dopolední (pečivo) a odpolední svačinka (tyčinka nebo ovoce)Pitný režim během celého dne. Přihlášení zde. Na první den příměstského tábora doneste vyplnění formulář o bezinfekčnosti. Formulář naleznete ZDE.

Aquapark Olešná hledá brigádníky na léto

Aquapark Olešná hledá brigádníky na léto

Hledáme posily do našeho týmu na léto 2024. Užij si léto v krásném prostředí Olešné a zároveň si vydělej. Hledáme brigádníky na tyto pozice:  Plavčík(ce), mistr plavčík(ce), pomocný plavčík(ce) – přijímáme pouze uchazeče(čky) s kurzem akreditovaným MŠMT ČR, od 18ti let Pokladní pro letní areál – od 18ti let, angličtina vítaná Pokladní, recepční pro krytý areál – od 18ti let, angličtina vítaná Informátor(ka) – od 17ti let angličtina vítaná Úklid – od 17ti let Recepční Autokempu Olešná – od 18ti let, angličtina (min. B1, B2), němčina vítána Obsluha trampolín – od 18ti let Úklid v Autokempu Olešná – od 17ti let Nástup: během května, až do poloviny září - dle domluvyPřijímáme pouze uchazeče se zájmem pracovat celé léto s možností týdenní absence po domluvě.  Své životopisy zasílejte do 10. 5. 2024 na email jana.vicherova@sportplex.cz. V případě zájmu o pozici plavčíka přikládejte i kopii platného osvědčení.


Aquapark Olešná


Aquapark Olešná je umístěn v prostředí přehrady Olešná ve Frýdku-Místku s výhledem na panorama Beskyd a Lysou horu. Areál nabízí návštěvníkům možnost rekreace a relaxace pro volné chvíle v letním nebo krytém aquparku.

Krytý aquapark Olešná je schopen celoročně poskytnout nezapomenutelné zážitky dětem i dospělým s teplotou vody 30 °C. Z mnoha atrakcí můžeme představit vodní radovánky a adrenalinový sjezd na divoké řece, 98 metrů dlouhý tobogán, proudový kanál s houpacím bazénkem, vzdušná lehátka i sedátka, masážní trysky a také whirlpool. O víkendech zde probíhají lekce Aquatěhobiku a Aquaerobiku. 

Pro nejmenší návštěvníky je připraveno dětské brouzdaliště, které je umístěno v samostatné odhlučněné zóně o rozměrech 6x4 metry s hloubkou vody 10 až 30 centimetrů a vodními atrakcemi – zvonem, ježkem či stříkacím nosorožcem Bubu.

V rámci vstupu do Saunového světa mohou návštěvníci využít různé typy saun, včetně parní lázně s aromaterapií, solné římské lázně, saunového ceremoniálu ve finské sauně, nebo si zvolit relaxaci prostřednictvím masáží.


Letní aquapark Olešná
 patří mezi největší a nejmodernější nerezové aquaparky v České republice. Voda v bazénech je dohřívaná tepelnými čerpadly až na teplotu 28 °C, proto je koupání velmi příjemné i při nižších teplotách vzduchu.

Kromě tematických animačních programů nabízí Letní aquapark i dva tobogány, čtyřdráhovou skluzavku, 50 metrů dlouhý plavecký bazén a relaxační bazén s masážními lavicemi. Pro sportovce nabízíme pravidelné hodiny Aquaaerobiku a sportovní turnaje na hřišti pro nohejbal a plážový volejbal.
Pro Vaše nejmenší ratolesti zde máme samostatný dětský bazén se skluzavkou a zastíněnými lehátky.
Celková okamžitá kapacita Letního aquaparku Olešná je 3 000 osob.

Přespěte v místě, kde se bavíte – Autokemp Olešná.

 

     

Otevírací doba

Aktuálně

Bazén 30 °C
Whirpool 34 °C
Venek °C

Webkamera

Fotogalerie

Kde nás najdete?

Aquapark Olešná

Nad Přehradou 2447, Frýdek-Místek
738 01 Česká republika
GPS: 49°39'47.0"N, 18°18'30.9"E

Kontakt na recepci

Tel.: 558 638 754 - informace